KOCAELİ / KÖRFEZ - Tüpraş İlkokulu

Nis

Millî irade ve bağımsızlığımızın simgesi olan TBMM'nin 104. kuruluş yıl dönümünde, Atatürk'ün ülkemiz ve dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamanın kıvancını yaşamaktayız. "Hâkimiyet kayıtsız, şartsız milletindir." ilkesiyle taçlanan bu kutlu günde göğsümüz, mukaddes vatanımızı emanet edeceğimiz çocuklarımıza duyduğumuz inanç ve güvenle kabarıyor.

Evlatlarımızın ve kıymetli milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından tertiplenen programlara davetiye niteliğinde olan görsellerimizi incelemenizi rica ederiz.

Nis

mahremiyet eğitimi kapsamında sınırlar, iyi dokunuş- kötü dokunuş, iyi sır- kötü sır ve özel bölgeler kavramları ayrıntılı ele alınmıştır. Mahremiyet eğitiminde destekleyici ve yıkıcı davranışlar örneklerle, uygulamalarla daha anlaşılır hale getirilmiştir.

Nis

6. TÜRKİYE AKIL VE ZEKA OYUNLARI TURNUVASI" kapsamında 16 Nisan 2024 Salı günü ilçemizde düzenlenen Zeka Oyunları Turnuvası'na okulumuzdan 2 öğrenci ile katıldık.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Nis

2023-2024 eğitim öğretim yılında öğrenci, öğretmen, okul yöneticileri, okul destek personeli ve velilerde temizlik ve hijyen konusunda farkındalığın artırılması, bu kapsamda sosyal sorumluluk kampanyaları düzenlenmesi ve iyi uygulama örneklerinin ülke genelinde yaygınlaştırılması amacıyla Millî Eğitim Bakanlığı ile OPET iş birliğinde "Tertemiz Yarınlar Okullardan Başlar" projesi 24 Ocak'tan itibaren hayata geçirilmiştir. Bu Amaçla "Derdimin İlacı, BaşımınTacı" temasıyla başlayan projemiz çok yönlü etkinlikleriyle ve sağlıklı yaşamın olmazları olan iyi uygulamalarıyla paydaşlarımıza katkı sunuyor.

Mrt

Ramazan ayı münasebetiyle 29 Mart'ta Yarımca Nazende'de Tüpraş İlkokulu Ailesine iftar programı tertiplendi. Katılım sağlaya, sıcak sohbete özne olan öğretmenlerime teşekkür ederiz. Tutulan oruçların kabulü, edilen duaların makbul olması dileğiyle.

Mrt

Eski ek binada bir; yeni ek binada zemin katta atıl olan alana üç masa tenisi kurulumu tamamlandı. Artık yetenek avcılığı çalışmalarına başlama zamanı. Yağışlı havalarda hareket ihtiyacını karşılamasını umut ettiğimiz alanın hayırlı olmasını diliyoruz.

Mrt

Okulumuz Dördüncü sınıf öğretmen ve öğrencilerinin tertiplediği İstiklal Marşı'nın kabulünün 103. yıl dönümünü ve şehitlerimizi andık. Hafta dolayısı ile her sınıf seviyesinde seçilen İstiklal Marşı'nı ezbere okuma yarışmasında derecete giren öğrencilerimizi kutladık, dinledik. Milli ve manevi değerlerimizi gelecek kuşaklara nakşetmenin haklı onurunu yaşıyoruz.

Mrt

ÇEDES PROJESİ, Değerler Kulübü etkinlikleri kapsamında Ramazan panopsu oluşturuldu. Ramazan'a kavuşmanın kıvancını, heyacanını ve neşesini hep birlikte yaşıyoruz. Emek veren öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Hereke Yıldız Kulübü ile yapılan dostluk maçında gol oldu yağdı bizim çocuklar. Tam bir dostluk havasında geçen maç, maç sonu fotoğraf kareleriyle tatlı bir anı olarak hafızalarda yerini buldu.

Mrt

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Sayın Doç. Dr. Mustafa OTRAR, Kocaeli Milli Eğitim Müdürü Sayın Ömer Akmanşen Tüpraş Anaokuluna/İlkokuluna ziyaretleriyle öğretmenler odası buluşmasına bir yenisini daha eklediler. Öğretmenlerimizin rehberliğinde öğrencilerimizin çalışmalarını yerinde izleyerek güzel hisler ve izler bıraktılar. Ziyaretleriyle ihya olduk. Tüpraş İlkokulu ailesi adına teşekkür ederiz.

Mrt

4 MART'ta duyurusu yapılan 'Atıktan Sanata İleri Dönüşüm' Sıfır Atık Yarışması yoğun katılımla gerçekleştirildi. Yarışma komisyonu tarafından değerlendirilen eserlerin seçimi oldukça zor oldu. Emek ve zahmet barındıran eserlerin tamamı okul sergisinde görücüye çıktı. Yarışmaya eser ile katkı suna değerli Öğretmenlerimizi, sevgili öğrencilerimiz tebrik ederek ve teşekkürlerimiz sunarız. Birinci seçilen eser okulumuzu temsilen Körfez İlçe İilli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında sınıflarımızın mart ayı boyunca yapmış oldukları etkinlikler

Proje kapsamında;

Ben de Varım,

Severek Yapıyorum,

Gör- Düşün - Hayal Et,

Önemli Değerlerimiz Var,

Harekette Önem Var,

Kültürüm Önemli,

Mektup Arkadaşım etkinlikleri yapılmıştır. Çalışmalarımız devam etmektedir.

Mrt

İşbirliği ve katkıları için Körfez Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne teşekkür ederiz. Çalışmaların hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz.

Mrt

Jimnastik salonunun açılmasında katkılarını sunan Körfez Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığına teşekkür ederiz. Hayalimizin gerçeğe dönüşmesinde emeği geçenlere selam olsun. Birinci sınıf öğrencilerimizin yerel ve ulusal düzeyde temsile yeni hayalimiz. Hayırlı olsun.