KOCAELİ / KÖRFEZ - Tüpraş İlkokulu

Tüpraş İlkokulu

Güney Mah. İstiklal Cad. No4 Körfez/KOCAELİ
Vizyon
Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Okulumuzda her veli ve herkes, öğrencilerine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Velilerimiz, öğrenme sürecine aktif olarak katılsın ve bilinçli olsun. Okulumuzda, hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın ve mutluluğunu yaşasın. Öğrencilerimiz, niçin öğrendiğini irdeleme gücüne sahip olsun okulumuzda, çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye daha güzele ulaşmak için çalışsın.
Misyon
Atatürk İlkelerinin Işığında, millî Eğitimimizin Temel Amaçları Doğrultusunda Milli ve Manevi Değerlerimize Bağlı, Aydın Fikirli, Çağdaş Düşünceli, Sorumluluk Duygusu Gelişmiş, Yapıcı, Yaratıcı ve Verimli Kişiler Yetiştirmek İçin Varız. “Beden, Zihin, Ahlâk, Ruh Ve Duygu Bakımlarından Dengeli ve Sağlıklı Şekilde Gelişmiş Bir Kişiliğe ve Karaktere, Hür ve Bilimsel Düşünme Gücüne, Geniş Bir Dünya Görüşüne Sahip, İnsan Haklarına Saygılı, Kişilik ve Teşebbüse Değer Veren, Topluma Karşı Sorumluluk Duyan; Yapıcı, Yaratıcı ve Verimli Kişiler Olarak Yetiştirmek;”
08.50 -14.30
Şehir içi minibüsler
Yerleşim Yeri
Okulumuz Güney Mahallesindedir. Yakınında Tüpraş 50.Yıl Anadolu Lisesi, Tüpraş Lojmanları ve Tüpraş Sosyal Tesisi bulunmaktadır.
İlçe Merkezinde